Παίκτης της Φούλαμ πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Καραμάνος σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, έπειτα από έξι μήνες παραμονής στη Φεϊρένσε.

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου και του Πανιώνιου αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον πορτογαλικό σύλλογο, έχοντας στο ενεργητικό του 4 γκολ σε 17 παρουσίες και οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον των «cottagers».

Μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Ολυμπιακός, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και αναμένεται να έχει κέρδος από έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φούλαμ βρίσκεται στην 11η θέση της Championship με 40 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την 6η θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube