Τελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα φέτος για τον… Ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος απόψε έχει το ρόλο του φαβορί στην έδρα της Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από σήμερα να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν την υποτιμούμε, παρ' ότι μας έθεσαν φαβορί. Και η ισοπαλία πάντως θα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα μας ξενίσει καθόλου», ήταν το μήνυμα του έμπειρου τεχνικού των «κυανόλευκων» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 62χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες προπονήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη και Φυτανίδη, με τους Γιαννούλη και Νάστο στα πλάγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Πίτου Γκαρσία και ο Δημούτσος, με τον Μπρίτο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καραμάνος και ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Τάτος, Γεωργίου, Κούρος, Κυβρακίοδης, Φάμπιο, Παπασπύρος και Μπάλλας. Εκτός έχει μείνει ο Ούμπιντες, αφού κατάφερε στις τελευταίες προπονήσεις να ανεβάσει ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Τζέναν Ούστσουπλιτς θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάντοβιτς, Μπουζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Μπερμπέροβιτς και Ντούποβατς. «Κόφτης» θα είναι ο Τσιμέροτ, με τους Ράντοβατς και Στόιτσεφ στα πλάγια. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Όκιτς, Μπίμπλια και Βελκόσκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»