Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα σε επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης για την ΑΕΚ. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, που θα μπορεί να προσφέρει στην παραγωγή παιχνιδιού, καθώς επίσης κι ενός φορ που θα μπορεί να αντικαθιστά τον Αλμέιδα αλλά ενίοτε και να παίζουν μαζί.

Για τη θέση του χαφ, ο Ζοσέ Μοράις έχει εγκρίνει-σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ»-δύο περιπτώσεις παικτών που έχουν τεθεί υπόψη του. Αμφότερες προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού και φαίνεται πως καλύπτουν τα «θέλω» του Πορτογάλου προπονητή. Για τη θέση του φορ, υπάρχουν ενδιαφέρουσες λύσεις από την εγχώρια αγορά, όπως των Ανσαριφάρντ (Πανιώνιος), Γιακουμάκη (Πλατανιάς) και Τουράμ (Κέρκυρα), αλλά υπάρχουν στη λίστα και κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό τα δύο πρώτα «μέτωπα» και εν συνεχεία υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης, είτε με κάποιον αριστερό μπακ είτε με κάποιον εξτρέμ. Για την ώρα, πάντως, ο Ζοσέ Μοράις έχει αναλωθεί στο να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ και δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του στο διάστημα της διακοπής. Εστιάζει κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας δίνοντας έμφαση στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από πίσω και την κίνηση στο χώρο. Μια πρώτη ευκαιρία για να δει πώς αφομοιώνονται τα νέα στοιχεία που θέλει να περάσει, θα έχει στο αυριανό φιλικό με την Κ20.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: A.E.K.