Λίγο πριν το μισό της σεζόν στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει απίθανα πράγματα οδηγώντας τους Μπακς ολοταχώς στα play offs και τον εαυτό του στο All Star Game.

Ο 22χρονος άσος είναι καθ’ οδόν για ένα ιστορικό επίτευγμα, που αν το πετύχει δεν θα υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία του ΝΒΑ: να τελειώσει τη σεζόν όντας στην πρώτη 20άδα στις πέντε πιο σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή ο Giannis είναι εντός στόχου, καθώς είναι 12ος σκόρερ (24 ανά αγώνα, 839 στο σύνολο), 20ος στις ασίστ (5,7 ανά παιχνίδι, 200 στο σύνολο), 17ος στα ριμπάουντ (9 ανά αγώνα, 315 στο σύνολο), 5ος τόσο στις τάπες (2,1 ανά αγώνα, 72 στο σύνολο), αλλά και στα κλεψίματα (1,9 ανά αγώνα, 67 στο σύνολο).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί