Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πιο κινητικός τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό κομμάτι και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα υπάρξει άμεσα (ίσως και σήμερα) κάποια ανακοίνωση. Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται, αλλά δύο είναι οι περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να γίνει… focus.

Πρόκειται για τον στόπερ της Λέγκια, Μίχαλ Πάζνταν, αλλά και τον 28χρονο χαφ, Οτζίτζα Οφόε, που αγωνίζεται στην ίδια ομάδα, όπου πέρασε την περυσινή σεζόν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπεσνίκ Χάσι. Γράφτηκαν τα ονόματα τους στον Τύπο της Πολωνίας. Πρόκειται για υπαρκτό ενδιαφέρον για τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Λέγκια τους δίνει πακέτο έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου λήγει σε έναν χρόνο και ο έμπειρος στόπερ έχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ.

Πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέμ, Μεντί Καρσελά δείχνει να έχει μπει η ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πολύ δραστήριοι, η ρήτρα του δεν είναι μεγάλη (2,5 εκατ. ευρώ), αλλά δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί, αφού υπάρχει ανταγωνισμός από Ισπανία και Γαλλία.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την επίθεση, με τον Ολυμπιακό να έχει μια σίγουρη επιλογή στην παρούσα φάση. Αυτή του Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς ο Όσκαρ Καρντόσο δεν θα συνεχίσει και οι υπόλοιποι φορ που ανήκουν στους «ερυθρόλευκους» δύσκολα θα χωρέσουν στο ρόστερ. Ακούγεται έντονα από την Πέμπτη ότι θα αποκτηθεί ο Απόστολος Βέλλιος, όπως σας ενημέρωσε το sport-fm.gr.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν και πάνω σε άλλες περιπτώσεις. Υπάρχει ο Ιταλός Οκάκα και εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του από την Γουότφορντ, ενώ μια λύση που συγκεντρώνει πιθανότητες είναι ο Εμενίκε (30χρονος, 32 φορές διεθνής με τη Νιγηρία) που ανήκει στην Φενέρμπαχτσε και πρόκειται για παίκτη στο στιλ του Μποκανί. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχει καλή επαφή με τον τουρκικό σύλλογο. Δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Μπέντζαμιν Μουκάντζο της Λοριάν, που κοστολογείται ακριβά παρότι η ομάδα του έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία και δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της. Είναι 55 φορές διεθνής με το Καμερούν και βασικός στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ίσως αυτός να είναι ο παίκτης που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη διοργάνωση και για τον οποίο έγινε λόγος τα προηγούμενα 24ωρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»