Η ρωσική ομάδα έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στη ρωσική πόλη και οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση την Τετάρτη, το «Sport Concert Complex».

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τις: Άννα-Νίκη Σταμολαμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Τζέσικα Τόμας, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Μαρία Αυτζή.

«Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στη διοργάνωση και είναι ένα από τα φαβορί ακόμα και για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο.

Εμείς προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι, όμως δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει αυτό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου, στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ ήμασταν αρκετά καλοί και μετά από τη νίκη επί της Σοπρόν, θέλουμε μια ακόμα εμφάνιση τέτοιου επιπέδου και απέναντι στην Κουρσκ», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Η Εβίνα Σταμάτη υπογράμμισε πως: «Το ταξίδι για το Κουρσκ ήταν κάπως απαιτητικό για εμάς και σίγουρα κουραστικό. Όπως και να έχει, εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας.

Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας για να περιορίσουμε τα ατού της Κουρσκ και να διεκδικήσουμε ότι μας αντιστοιχεί από το παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube