Η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης (24/1), με το υπέρ της 2-1 να την στέλνει στον τελικό της φετινής διοργάνωσης, εκεί όπου στις 25 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι!

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι «κανονιέρηδες» θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιo από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία ο Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Αλσατός πήρε στα χέρια του το «τιμόνι» της Άρσεναλ τον Οκτώβριο του 1996, όμως σε αυτές τις δύο και πλέον δεκαετίες που είναι στο Λονδίνο, ποτέ δεν έχει κάνει δικό του το συγκεκριμένο θεσμό!

Επί Βενγκέρ, ο σύλλογος του Λονδίνου έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά αμφότερες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με κατεβασμένο το κεφάλι!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube