Η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης (24/1), με το υπέρ της 2-1 να την στέλνει στον τελικό της φετινής διοργάνωσης, εκεί όπου στις 25 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι!

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι «κανονιέρηδες» θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιo από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία ο Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Αλσατός πήρε στα χέρια του το «τιμόνι» της Άρσεναλ τον Οκτώβριο του 1996, όμως σε αυτές τις δύο και πλέον δεκαετίες που είναι στο Λονδίνο, ποτέ δεν έχει κάνει δικό του το συγκεκριμένο θεσμό!

Επί Βενγκέρ, ο σύλλογος του Λονδίνου έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά αμφότερες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με κατεβασμένο το κεφάλι!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασικός ο Τζόλης στο λονδρέζικο ντέρμπι: Οι ενδεκάδες στο Άρσεναλ-Τσέλσι

Ατζούν για Τζολάκη: «Τον είχα βάλει στο μάτι από την ημέρα που έπιασε τα τρία πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε»

Επιστροφή στην Αγγλία για τον Βάρντι, υπέγραψε στην Μπέρνλι!

Χάαλαντ: «Είμαστε σε φάση ανακατασκευής ακόμη - Φανταστικές οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν»

«Η Λίβερπουλ δεν παρατάει την περίπτωση του Σαρ και θα επανέλθει τον Ιανουάριο»

Συνεχίζει να μαγεύει την Premier League: Τρίτο σερί «Player of the Match» για τον Τζολάκη!

Ο Τζολάκης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του, η Χαλ πήρε τον βαθμό και η Βίλα συνεχίζει να απογοητεύει

Έγραψε αρνητικό ρεκόρ 53 ετών η Τότεναμ στην Premier League!

Αγχώθηκε αλλά έκανε το 3Χ3 με Χάαλαντ η Σίτι - Ισοπαλία για την Μπράιτον του Κωστούλα, ούτε τώρα γκολ η Τότεναμ!

Απέφυγε το αυτογκόλ της χρονιάς στο... χιλιοστό ο Ντοναρούμα!