Μετά την άρνηση του Απόλλωνα Αθηνών για παραχώρηση της Ριζούπολης, η επιλογή του Ελληνικού μοιάζει να έχει «κλειδώσει» πλέον για έδρα της ΑΕΚ.

Το ενθαρρυντικό ωστόσο για την «Ένωση» είναι πως το ίδιο… κλειδωμένη μοιάζει και η επίλυση του μόνου ίσως θέματος που «πονοκεφαλιάζει» τους φίλους της ενόψει της προσωρινής μετακόμισης στα νότια προάστια: Αυτό της πρόσβασης.

Κι αυτό διότι, από τον Ιούλιο κι έπειτα, στο Ελληνικό θα μπορεί να μετακινηθεί κανείς και με το μετρό. Ο σταθμός της περιοχής, άλλωστε, είναι ήδη κατασκευασμένος (επί της γραμμής 2) και το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση.

Δεδομένου λοιπόν ότι βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και κοντά στο γήπεδο που θα αγωνίζεται την επόμενη διετία η ΑΕΚ, προσφέρει μια εξαιρετική λύση (πέρα των λεωφορείων και του τραμ) στους φίλους της που θα συρρέουν στην περιοχή για να την παρακολουθούν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.