Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα συμμετάσχει στις 18 Μαΐου στο μίτινγκ «Μάτσεια» της Μεγαλονήσου, ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική της κατάσταση και να δει αν μπορεί να πλησιάσει κάποια μεγάλα άλματα.

Η Χανιώτισσα σταρ, μαζί με τον Δημήτρη Πατσουκάκη και τον προπονητή τους, Φώτη Στεφανή, θα αναχωρήσουν στις 27 Απριλίου για τη Λευκωσία, ώστε να πραγματοποιήσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

«Για την ώρα, πάμε καλά. Στην Κύπρο, θα βγάλουμε τον κύριο όγκο της προετοιμασίας και θα κάνουμε και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Από εκεί και πέρα, θέλω να πάρω μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό. Για την ώρα, δεν έχω κανονίσει κάτι», επισήμανε στο επίσημο site του ΣΕΓΑΣ η 25χρονη πρωταθλήτρια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακόμα πιο μακριά»: Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λούη Τσάτουμα στον Μίλτο Τεντόγλου!

Η Αδαμοπούλου πήρε το χρυσό στο επί κοντώ, νικώντας την Κατερίνα Στεφανίδη!

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Μεγάλες επιδόσεις από Γκόγκα και Τσίτσο - Χρυσά για Αδαμοπούλου και Μέρλο

Απαιτητικός Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά - 'Ηθελα κάτι πολύ παραπάνω»

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Γκαραγκάνης και Εμμανουηλίδου την πρωτιά στα 200μ.

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Φετινό ρεκόρ για Σκαρβέλη, νίκες για Παυλίδη και Μαγκούλια

Σμπαράλιασε τα ρεκόρ και έγραψε νέα ιστορία ο «χρυσός» Τεντόγλου

Το άλμα με το οποίο ο Τεντόγλου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα!

Mέγας Τεντόγλου, πέταξε ξανά στα 8,66 και αυτήν τη φορά ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα!

Τεντόγλου από άλλο... πλανήτη με άλμα στα 8,66 μ. - Ο λόγος που δεν θα ισχύσει ως πανελλήνιο ρεκόρ