Την απόκτηση του Ζαν Μακούν ανακοίνωσε η Αντάλιασπορ. Ο 32χρονος χαφ, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12 στον Ολυμπιακό, αποχώρησε από τη Ρεν στην οποία έπαιξε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έγινε γνωστή. Το 2013-14 ήταν αρκετά καλό για τον Καμερουνέζο, καθώς έκανε 30 συμμετοχές στο Championnat, τέσσερις στο Κύπελλο και μια στο Λιγκ Καπ. Ωστόσο, πέρυσι έπαιξε μια φορά στο πρωτάθλημα και δυο φορές στη δεύτερη ομάδα της Ρεν.

Η Αντάλιασπορ ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του τούρκικου πρωταθλήματος και μετά από δύο αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με Κασίμπασα και Τρανζοσπόρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απλά GOAT: Ο ανυπέρβλητος Μέσι έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του!

Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα»

Επιστρέφουν στην εθνική Σερβίας τα αδέρφια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!