Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας είναι ο στόχος του Ολυμπιακού μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για να συμβεί αυτό, οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν το «3 στα 3» μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για έναν αγώνα – παγίδα, αφού η ομάδα της Ριζούπολης έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι, παρότι βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που δεν αφήνει ανοιχτούς διαδρόμους και θα επιχειρήσει με κλειστή άμυνα να τους σταματήσει.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα για να μπορέσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλέ με τον Ρομαό, με τον Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μάριν με τον Μπέν και τον Ανσαριφάρντ ή Τζούρτζεβιτς στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μαρτίνς, Πάρντο, Σεμπά και Ταχτσίδης. Εκτός είναι οι Οτζίτζα και Εμενίκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube