Δοκιμές με διαφορετικούς παίκτες έκανε ο Λάζλο Μπόλονι για να καλύψει τα κενά των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η λογική λέει ότι θα προτιμήσει τον έμπειρο Βέλεθ με τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά χθες δοκίμασε και τον Αθανασακόπουλο, αλλά και τον Μπουζούκη. Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το ποιοι θα αντικαταστήσουν τους δύο απόντες», ανέφερε.

Όσο για την κατάσταση του Μαουρίσιο, που είναι στην πατρίδα του και έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, είπε: «Είναι ασυμπτωματικός και παραμένει στη Φορταλέζα. Θα περιμένει στο τέλος της εβδομάδας να κάνει νέο τεστ. Αν βγει αρνητικό, θα βγάλει άμεσα εισιτήρια για να επιστρέψει. Σίγουρα χάνει τα ματς με Αστέρα, Απόλλωνα και ΑΕΛ. Στόχος είναι να προλάβει το ματς με τον Άρη, που θα είναι και καθοριστικό».

Τέλος, για την υπόθεση Λαμκέλ Ζε είπε πως «… δεν έχει κλείσει αρνητικά, αλλά ο Παναθηναϊκός κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις γιατί η Αντβέρπ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!