Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, μία μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League.

Αρχικά, στάθηκε στη μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία της νίκης των «πράσινων» επί της Μάλμε, η οποία ήρθε σε καλό τάιμινγκ λίγο πριν από το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα της ομάδας και στην κατάσταση των Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ και Πελίστρι: «Μεγάλο ερωτηματικό στην επίθεση. Ο Σφιντέρσκι ζήτησε να βγει αλλαγή με τη Μάλμε γιατί ένιωσε βαριά τα πόδια του. Στις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε ένα τράβηγμα. Θα πρέπει να γίνει μία διαχείριση, δεν θα παρθεί το παραμικρό ρίσκο. Θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μίλησε για τα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ για την 11άδα και τόνισε: «Σκέφτεται να διατηρήσει τον Λαφόν, αριστερά Κυριακόπουλος και δεξιά Κώτσιρας. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ερωτηματικό, φαίνεται ότι θα κρατήσει τον Πάλμερ Μπράουν και θα τον πλαισιώσει με Τουμπά ή Ίνγκασον. Στο κέντρο Τσιριβέγια-Τσέριν, δεξιά ο Τετέ και αριστερά ο Ζαρουρί. Δεν βλέπω βασικό τον Μπακασέτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαββόπουλος: «Έχει κρατήσει ζωντανό τον Άρη ο Αθανασιάδης - Σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Και μόνο που ο Μεντιλίμπαρ είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος κάτι σημαίνει»

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού ο Καστίγιο με τις κόρες του!

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζαφείρης τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας - Ακόμη δεν βλέπουμε τον κανονικό ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρα στο μυαλό του Μπενίτεθ το ματς με τη Μπέτις - Δεν ήθελε να χαλάσει τίποτα από ό,τι έχει σχεδιάσει»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε ανευθυνότητα στις στατικές φάσεις η ΑΕΚ-Έχασε ευκαιρία, αλλά θα παλέψει ως το τέλος»

Σπανός: «Ο Ατρόμητος έχει κάνει πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο - Είχαμε πει ότι δεν θα τα παρατήσουμε»

Football Meets Data: Τι ποσοστό δίνει σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τίτλο

Νέο βίντεο από την κατάρρευση του 20χρονού οπαδού του ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Γιόβιτς-Οκτώ παίκτες στο όριο των καρτών