Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή των υπογραφών ώστε να μπει ο σύλλογος και επίσημα στην εποχή Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Νίκος Παγκάκης ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς έχει η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν πέσει οι υπογραφές και να αναμένεται για τυπικούς λόγους η ενεργοποίησή τους. Επίσης, δεν έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής φάκελος στην ΕΕΑ, για να λάβει το ΟΚ ο Παϊρότζ από την Επιτροπή, κάτι που είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Για το νέο ΔΣ, αναζητείται ένας Έλληνας τεχνοκράτης για τη θέση του προέδρου, που δεν θα είναι απαραίτητα άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ασκεί πίεση στον Σοφοκλή Πιλάβιο ώστε να αναλάβει πόστο στον σύλλογο και δείχνει να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του αντιπροέδρου, αν και σε πρώτη φάση δεν ήταν θετικός. Ωστόσο, μετά τη νέα «κρούση» που δέχθηκε, έχει αλλάξει στάση.

Για το ζήτημα με την κάρτα υγείας, που πιθανολογείται ότι μπλοκάρει την είσοδο του κ. Πιλάβιου στο ΔΣ του «τριφυλλιού», η απόφαση αναμένεται τον Οκτώβριο, ενώ η εκτίμηση του ρεπόρτερ της ομάδας είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube