Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα νέα από την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των «πράσινων» ενόψει της ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ μίλησε για τα πλάνα του Ρουί Βιτόρια. «Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο κόουτς. Φαίνεται πως θα δούμε αλλαγή στη θέση του αριστερού εξτρέμ αντί για τον Τζούριτσιτς. Βλέπω ή Τσέριν δεκάρι με Τετέ και Πελίστρι στα εξτρέμ, ή Τσέριν στον πάγκο, Τετέ ως δεκάρι και Πελίστρι με Ζαρουρί στα εξτρέμ», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μίλησε για το νέο οργανόγραμμα της Ακαδημίας που παρουσιάστηκε, και αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» αρχίζουν νέα συνεργασία με τις κορυφαίες ακαδημίες της Μπενφίκα, η οποία μένει να φανεί ποια ακριβώς μορφή θα έχει.

Τέλος, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα, τονίζοντας πως παρά τα δημοσιεύματα, για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο πέρα από τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ, και οι εξελίξεις αναμένονται μετά την Πέμπτη. «Βασική προτεραιότητα είναι ο δεξιός μπακ, και ενδεχομένως ο Ουναΐ να είναι η τελευταία μεταγραφή. Αν φύγει βασικός παίκτης, προφανώς θα αντικατασταθεί», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»