Ένα παιχνίδι που ναι μεν θα κριθεί από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού αλλά χρειάζεται προσοχή είναι το σημερινό με τον ΟΦΗ ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες από το «πώς» οι πράσινοι οδεύουν στο παιχνίδι αυτό.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε την ανάγκη των πράσινων να επιστρέψουν στις νίκες και να έχουν μια καλή εμφάνιση αλλά υπογράμμισε ότι απέναντί τους είναι μια ομάδα επικίνδυνη που το έχει αποδείξει στην εφετινή σεζόν.

Τόνισε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί στο ματς και στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν για την 11άδα. Εκτίμησε ότι ίσως να ξεκινήσει ο Λοντίγκιν κάτω από την εστία, πως είναι πιθανή η παρουσία σε αυτή και του Χουάνκαρ μετά από καιρό, πώς ο Βέρμπιτς θα ξεκινήσει πιθανότατα στο ένα άκρος της επίθεσης, με τον Παλάσιος να είναι στο άλλο, και έπλεξε το εγκώμιο του Ιωαννίδη.

«Η επίδραση που έχει ο Ιωαννίδης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη. Δεν μπορείς να μην τον βάλεις στην 11άδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League