Στην κοινη και κυρίως καλή διάθεση αμφότερων των πλευρών εστίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, αναφορικά με το νέο συμβόλαιο που δίνει ο Παναθηναϊκός στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

«Άδραξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε φέτος ο Αλεξανδρόπουλος. Είναι ένα πρότζεκτ που το πιστεύουν πολύ στον Παναθηναϊκό, έχει κάνει βήματα προόδου. Το δείχνει και η κλήση του στην Εθνική. Επειδή έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή, ο ποδοσφαιριστής θέλει κάτι παραπάνω από την αρχική προσέγγιση. Σίγουρα θα αυξηθούν αισθητά οι αποδοχές του, δεν ξέρω αν θα είναι τετραπλάσιες. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν και οι δύο πλευρές να γίνει σίριαλ, πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέλουν και οι δύο, υπάρχει καλή διάθεση», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ, ερωτηθείς για το κυριακάτικο ματς των «πράσινων» με τον Άρη, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Νιάς είναι 100% έτοιμος και οι Σανκαρέ-Αγιούμπ θα είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε ότι αύριο είναι η καταλυτική ημερομηνία για τον Σένκεφεντ, αλλά επειδή το να παίξει περιέχει και το ρίσκο να μείνει εκτός για καιρό, πιθανότατα θα προφυλαχτεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube