Ο Λάζλο Μπόλονι ελπίζει πως το γεμάτο οπλοστάσιο μετά τη διακοπή και οι σκληρές προπονήσεις στο διάστημα αυτό θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να αλλάξει πρόσωπο μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή θα έχει 5-6 παίκτες που θα επιστρέψουν από τραυματισμούς ή θα είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Εκεί ποντάρει ο Μπόλονι, όπως και στη δουλειά που θα κάνει σε φυσική κατάσταση και τακτική με τους παίκτες του για να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός καλύτερος στις επόμενες αγωνιστικές», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Φεντερίκο Μακέντα τονίζοντας πως «… το θέμα θα τελειώσει. Δεν θα δώσει συνέχεια και ο Παναθηναϊκός, που περιμένει από τον Ιταλό να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»