Θέμα… λεπτών είναι, τούτη την ώρα, η εκ νέου… δια ζώσης επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ! Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα συναντηθεί από… στιγμή σε στιγμή με τον Ταϊλανδό επενδυτή.

Πρόκειται φυσικά για την… πολυαναμενόμενη συνάντηση των δυο πλευρών που θα έχει χαρακτήρα συζήτησης εφ’ όλης της ύλης και η οποία αναμένεται να βάλει σε μια σειρά το ζήτημα της μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

«Σε λίγη ώρα από τώρα θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ. Από το περιβάλλον του Παϊρότζ βγαίνει μια κινητικότητα. Δε νομίζω ότι θα τελειώσει σήμερα η υπόθεση. Ο οικονομικός έλεγχος έχει φτάσει κοντά στο 60% και αρχές Ιουνίου θα έχει τελειώσει ολοκληρωτικά. Θα μιλήσουν για τις περιπτώσεις Νταμπίζα και Δώνη, επίσης για το θέμα του γηπέδου. Δεν αποκλείω να πάει ακόμα και στο Κορωπί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, μιλώντας για το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της Κυβέρνησης, μετά το προχθεσινό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Παγκάκης επισήμανε: «Αν το κονσόρτσιουμ πάρει όλα όσα θέλει, τότε θα υπάρξει και τρίτη συνάντηση της Κυβέρνησης με το fund του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αυτή την φορά μάλιστα με τη συμμετοχή και των ξένων επενδυτών».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα του ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»