Σε ρυθμούς... Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ θα κινηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού μέχρι την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για τις κατ’ ίδιαν συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ, Νίκος Παγκάκης, δύο είναι τα σημεία-κλειδιά της υπόθεσης και που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Το πρώτο αφορά αποκλειστικά τις συζητήσεις που θα έχει ο επικεφαλής της «Pan Asia» με τον νυν διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού» και το κατά πόσο θα βρεθεί η «χρυσή» τομή για την αποπληρωμή των χρεών. Συγκεκριμένα, πρέπει να συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες το πόσα χρέη θα αναλάβει η κάθε πλευρά και αυτά αφορούν τόσο τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, όσο και τις μελλοντικές.

Το δεύτερο σκέλος αφορά και την κυβέρνηση, αφού ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ θέλει να δει εμπράκτως τη διάθεση που θα δείξει η Πολιτεία στην προοπτική ενός ενδεχόμενου deal και σε σημεία που δεν αφορούν απλά και μόνο τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube