Τον λόγο για τον οποίο ο χρόνος των καθυστερήσεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στους αγώνες του Μουντιάλ εξήγησε ο πρόεδρος της διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.

Ο Ιταλός, βετεράνος διαιτητής, εξήγησε στο ESPN, ότι κάθε αιτία «παγώματος» του αγώνα θα... μεταφέρεται στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολίνα:

«Αυτό που κάναμε από τη Ρωσία ήταν να υπολογίζουμε καλύτερα το χρόνο που θα πρέπει να αποζημιώνεται. Είπαμε σε όλους ότι μπορεί να βλέπουν τον τέταρτο να δείχνει μεγάλο αριθμό λεπτών καθυστερήσεων. Εάν θέλουμε να δούμε περισσότερο ενεργό χρόνο παιχνιδιού, τότε χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε τέτοιου είδους καθυστερήσεις.

Σκεφτείτε πως σε ένα ματς μπαίνουν τρία γκολ. Ο πανηγυρισμός μπορεί να διαρκέσει και ενάμιση λεπτό. Έτσι χάνεις πέντε με έξι λεπτά παιχνιδιού. Θέλουμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια τον χρόνο που θα προσθέτουμε σε κάθε ημίχρονο. Αυτό μπορεί να το κάνει ο τέταρτος. Έγινε με επιτυχία στη Ρωσία, περιμένουμε το ίδιο στο Κατάρ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους