Την απόφαση να μην στήσει γιγαντοοθόνες στις πλατείες του Παρισιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έλαβε ο δήμαρχος της πόλης, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο μποϊκοτάζ που έχουν ξεκινήσει και άλλες πόλεις τις χώρας.

Η γαλλική πρωτεύουσα ακολουθεί την τακτική που ξεκίνησε η πόλη του Μπορντό και συνέχισε η Μασσαλία, διαμαρτυρόμενη για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ για την ανέγερση των γηπέδων που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RMC, αντίστοιχη τακτική πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες πόλεις όπως η Νίκαια, η Νάντη και η Λιόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους