Το σημαντικό για να πετύχει ο Αχαρναϊκός και στην Football League σύμφωνα με τον Μιχάλη Παγούδη είναι να διατηρηθεί ένας κορμός στην ομάδα και όχι να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Ο τερματοφύλακας του συλλόγου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε και στην πολύ καλή δουλειά που έγινε παρά τα πολλά προβλήματα στην αρχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παγούδης στην εκπομπή «μιλάμε για μπάλα» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το φετινό πρωτάθλημα και την άνοδο: «Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς με τις πολλές ομάδες που ανέβαιναν είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή για εμάς, αλλά τα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα θέλαμε και δημιουργήσαμε μία πολύ δυνατή έδρα. Καταφέραμε να ανέβουμε και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για τους νεαρούς παίκτες που υπήρχαν στην ομάδα: «Υπήρχαν λίγοι έμπειροι παίκτες στην ομάδα, αλλά ήταν όλοι όσοι αγαπούσαν πραγματικά την ομάδα. Μπορεί να ήταν δύσκολο ότι είχαμε παίκτες που δεν ήταν έμπειροι, αλλά όλοι δούλεψαν πολύ και μέσα από τις προπονήσεις έπαιρναν περισσότερες εμπειρίες».


Για την επόμενη σεζόν για την ομάδα και τον ίδιο: «Δεν θα ήθελα να ξεγράψουμε τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα. Δεν μου αρέσει να γίνονται ριζικές αλλαγές. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε έναν κορμό και να γίνουν κάποιες προσθήκες. Όσον αφορά εμένα θεωρώ ότι αν είμαι υγιείς τότε όλα θα πάνε καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube