Παγώνει προς το παρόν η μεταγραφή του Εστέμπαν Σολάρι, αφού η πρόταση των 25.000 ευρώ από τον Άρη, δεν τον καλύπτει.

Παράλληλα, για τον Αργεντινό ενδιαφέρονται ομάδες από την Σούπερ Λιγκ και την Football League με περισσότερα χρήματα.

Ο 34χρονος επιθετικός αναζητά ομάδα με αποδοχές που ανέρχονται στις 40-50.000 ευρώ, αλλά ο Γιώργος Γαλανός δεν δύναται να δώσει αυτό το ποσό. Έτσι λοιπόν στην παρούσα φάση το θέμα έχει κολλήσει.

Αποχώρηση του Γάλλου

Ο Γκάελ ΕνΛουντούλου είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς δεν υπολογίζεται άμεσα στα πλάνα του Κάμπος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε το πρωί της Τρίτης, μετά την προπόνηση.

Επίσημη δικαιολογία της απόφασης αυτής είναι ότι υπάρχουν πολλοί ξένοι στην ομάδα, ενώ μόλις σε κάθε αγώνα μπορούν να δηλωθούν τέσσερις.

Επιμέλεια: Στελλίνα Βυθούλκα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης