«Πάγωμα» των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2016 αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ μειωμένα κατά 50% θα είναι τα δημοτικά τέλη για τους άπορους, τους πολύτεκνους, τους τυφλούς και τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%.

Σε ό,τι αφορά τα τέλη και δικαιώματα χρήσης κοιμητηρίων για τον επόμενο χρόνο ανέρχονται στο ίδιο ύψος με αυτά των προηγούμενων ετών, τα οποία είναι μειωμένα σε ποσοστό 5% σε σχέση με τα τέλη του 2012 και σε ποσοστό 10% σε σχέση με τα τέλη του 2011.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, ενώ μηδενική αύξηση θα ισχύσει και για το ποσό των τελών στάθμευσης οχημάτων.

Για τα τραπεζοκαθίσματα, όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, το τέλος καθορίζεται ανά ζώνες, στις οποίες έχουν υπαχθεί οι περιοχές, οι πλατείες και οι δρόμοι, με γνώμονα τη δίκαιη επιβάρυνση των καταστηματαρχών ανάλογα με την κίνηση που παρουσιάζει κάθε περιοχή.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο