Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Βινίσιους.

Η «Ένωση» σφράγισε και τυπικά τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα).

Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βινίσιους, ενώ νωρίτερα είχαν δώσει στη δημοσιότητα και τη φανέλα που θα φοράει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Βινίσιους Ντε Φρέιτας με συμβόλαιο δυόμιση ετών και με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς της ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο.

O Vinicius de Freitas Ribeiro είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1993 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Φλουμινένσε και της Κρουζέιρο, από την οποία η Λάτσιο τον απέκτησε το 2013.

Ο σύλλογος της Ρώμης τον παραχώρησε ως δανεικό τον Ιανουάριο του 2014 στην Πάντοβα και τη σεζόν 2014-15 στην Περούτζια, ενώ το 2015-16 αγωνίστηκε, και πάλι ως δανεικός, σε 24 επίσημα ματς με τη Ζυρίχη. Μαζί της πανηγύρισε το Κύπελλο Ελβετίας 2016 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λάτσιο.

Ο Βινίσιους έχει 4 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας U21. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το 17»
.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.