Μπορεί η Σίτι να προσπαθεί εδώ και μήνες να πείσει τον 19χρονο παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως ο Μπραχίμ Ντίαζ είναι αποφασισμένος να αλλάξει τον αέρα του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον καταδιώκει και να είναι έτοιμη να κλείσει τη μεταγραφή του από την 1η του Γενάρη, έξι μήνες προτού λήξει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν θα παραβεί και τους κανονισμούς της FIFA και θα μπορεί ελεύθερα να διαπραγματευτεί για τον Ισπανό μέσο.

Ο Μπραχίμ ενσωματώθηκε στη Σίτι τον Γενάρη του 2014, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Προερχόταν από τις ακαδημίες της Μάλαγα, που μία σεζόν πριν ήταν έτοιμη να τον πουλήσει στην Μπαρτσελόνα. Τελικά δεν το έπραξε και ο Ισπανός μέσος κατέληξε στη Σίτι.

Εκεί ζει με τις τέσσερις αδερφές του και τους γονείς του. Ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Νέων χωρίς ήττα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!