Όχι μία, αλλά δύο μεταγραφές είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη και μέσα στη μέρα ο Ολυμπιακός, που ουσιαστικά έχει κλείσει τους Πιέρ Κουντέ και Γιάννη Μασούρα.

Όπως αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση για αγορά κι όχι δανεισμό του 23χρονου Καμερουνέζου μέσου, η Ατλέτικο Μαδρίτης την έχει κάνει δεκτή και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αυτό της ανταλλαγής εγγράφων. Εκτιμάται πως ο Αφρικανός άσος, που φέτος είχε 37 συμμετοχές και 5 γκολ στη δεύτερη κατηγορία ως δανεικός με τη Γρανάδα, σε 1-2 μέρες θα έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Από εκεί κι έπειτα, μάλλον σήμερα θα κλείσει και η μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. Όπως αναφέρουν πηγές από τη Λάρισα, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την ΑΕΛ για τον 22χρονο δεξιό μπακ προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ, 10% ποσοστό μεταπώλησης και δύο ελεύθερους παίκτες, που θα είναι ο Μανθάτης κι ένας εκ των Βέργου ή Καραμάνου. Παρότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση (αλλά ούτε και διάψευση) από πλευράς «ερυθρόλευκων», οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η μεταγραφή θα τελειώσει θετικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό

Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτησε τον Τσάπρα με ένα συγκινητικό βίντεο

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Τσάπρας!

Η εντυπωσιακή άφιξη με ελικόπτερο του Μάριου Ηλιόπουλου στη Λογγά Μεσσηνίας

Νίστρουπ: «Ξέρω να χτίσω μια ομάδα νικήτρια - Για μένα η πίεση είναι καύσιμο» - Τι είπε για μεταγραφές και πρωτάθλημα

Γιάννης Αλαφούζος και Στέφανος Κοτσόλης εξήγησαν γιατί επέλεξαν τον Νίστρουπ

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας, καλώς ήρθες σπίτι Ζέλικο»: Το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Ομπράντοβιτς!

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς στις προπονήσεις

Τσακίρης: «Το ταξίδι του τροπαίου φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον κόσμο της»