Μεταγραφή στα... σκαριά έχει ο Ατρόμητος. Οι κυανόλευκοι έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας (μετά το ναυάγιο με την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη) και το όνομα αυτού είναι Μαριάνο Μπιτόλο!

Οι Περιστεριώτες είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Αργεντινό μπακ και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις, αφού είναι πολύ πιθανό άμεσα να ταξιδέψει για Ελλάδα και να κλείσει την μεταγραφή.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Κολόν Σάντα Φε της πατρίδας του, όπου έχει ενεργό ρόλο. Άλλωστε στο τρέχον πρωτάθλημα της χώρας του τάνγκο μετράει 14 συμμετοχές σε 16 παιχνίδια. Παλιότερα είχε περάσει και απ' την Βελέζ Σάρσφιλντ, δίχως τότε -όντας και μικρότερος ηλικιακά- να 'χει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε... τελειωμένο επίπεδο και ουσιαστικά ο Ατρόμητος... αγγίζει τον παίκτη, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να καλύψει επαρκώς το «κενό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»