Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα, με τον Πορτογάλος στόπερ να είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τόσο στις συζητήσεις του με την ομάδα όσο και στις ιατρικές του εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ούγκο Σόουζα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο και το 2011 αγωνίστηκε στη ρουμάνικη Μπρασόφ. Τον Γενάρη του 2015 μετακόμισε στην Κύπρο και την Πάφο για να ακολουθήσουν η δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μπέβερεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

TAGS: Άρης