Την αντίθεσή τους με τις σκέψεις – πλάνα του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο περιθώριο της παρουσίασης των εφετινών εισιτηρίων διαρκείας που έγινε σήμερα στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει το πλάνο του υφυπουργού εάν εφαρμοσθεί και μάλιστα, υπογράμμισαν ότι θα τοποθετηθούν και επίσημα για το θέμα αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός αυτού, θετικές είναι οι αντιδράσεις από το βέτο που έχει θέσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την «εισαγωγή» ενός ακόμη ξένου μέλους στην ΚΕΔ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!