Συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι θα χάσουν τον Νίκ Πόουπ, οοποίος θα μετακομίσει στην Τσέλσι το καλοκαίρι, είναι άπαντες στην Μπέρνλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Team Talk».

Ο 27χρονος γκολκίπερ αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέπα στους «μπλε», καθώς ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα πάρα πολλά χρήματα που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πάντως, η διαφαινόμενη αποχώρηση του Πόουπ από την Μπέρνλι δεν πιάνει τους «κλάρετς» στον… ύπνο. Αντιθέτως, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, είναι έτοιμοι να προσφέρουν την ευκαιρία στον Τζο Χαρτ να… λάμψει, καλύπτοντας το κενό του Άγγλου γκολκίπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»