Έτοιμη να κάνει δικό της τον Λούκας Τορέιρα είναι η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρισκόταν σε επαφές με τη Σαμπντόρια όλο το προηγούμενο διάστημα και τελικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον 22χρονο Ουρουγουανό αμυντικό χαφ έκλεισε στα 30 εκατομμύρια ευρώ!

«Ο Τορέιρα θα φύγει έναντι 30 εκατομμυρίων. Τον πήραμε από την Πεσκάρα με μόλις 3 εκατομμύρια όταν κανείς δεν το πίστευε και τελικά το στοίχημά μας απέδωσε! Η Σαμπντόρια δεν πουλάει, εκτός αν οι προσφορές είναι πραγματικά καλές. Το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις» δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, προαναγγέλλοντας τη μεταγραφή του Τορέιρα στην Άρσεναλ.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!