Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή είναι ο Πανθρακικός, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ζεκίνια. Ο Πορτογάλος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και «αρέσει» πολύ στον Άκη Μάντζιο.

Ο Ζεκίνια άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την «βυσσινί» φανέλα και για τον λόγο αυτό οι «πράσινοι» κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Έτσι οι δύο πλευρές άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας και η κουβέντα τους είναι αρκετά προχωρημένη. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και ουσιαστικές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανακοινώσεις, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»