Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άντι Λίλα, ύστερα από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αλβανός μεσοαμυντικός.

Παρά τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε, ο διεθνής άσος φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά και μπορεί να δημιουργήσει νέα εσωτερικά προβλήματα μέσα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Από την πλευρά του, ο Κρητικός προπονητής δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος μετά τη λήξη του αγώνα, «στέλνοντας» στη διοίκηση τον 29χρονο παίκτη και εκείνη θα αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα.

Πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου αφήνουν να εννοηθεί πως θα πάρουν δραστικά μέτρα για να συνετίσουν τον Λίλα και να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό, το οποίο έχει κάνει ήδη τρεις φορές ο Αλβανός χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χειρουργήθηκε ο Ουναΐ, σε 4-5 μήνες η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

Τελεσίδικη απόφαση: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις, αφαιρούνται οι βαθμοί από Βόλο και Πανσερραϊκό!

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

TAGS: ΠΑΣ