Τον Ολυμπιακό βάζει στο παιχνίδι ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, όσον αφορά στην υπόθεση του Φερνάντο Βαρέλα.

«Εμείς θέλουμε 2 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ δίνει 1 εκατ. ευρώ. Ο Βαρέλα μού είπε ότι θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ. Του δίνει πολλά χρήματα ο ΠΑΟΚ. Μέσω όμως ενός Σκοπιανού μάνατζερ, ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Θα δούμε…», είπε ο ισχυρός άνδρας του ρουμανικού συλλόγου.

Η αλήθεια είναι πως οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ (συν μπόνους) στη Στεάουα, ενώ ο παίκτης υπογράμμισε χθες ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του Κανά-Μπιγίκ, με τον Λούμπος Μίχελ να κινείται για έναν… δευτεροκλασάτο κεντρικό αμυντικό.

Όπως γράφει η Live Sport, ο αθλητικός διευθυντής και πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με έναν παίκτη, χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά του. Στην Αγγλία χθες γράφτηκε ότι ο Άνχελ Κρέσπο είναι ο «εκλεκτός» του Σλοβάκου παράγοντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»