Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ισχυρή υποψηφιότητα έχει θέσει η Κοζάνη και συγκεκριμένα το κλειστό της Λευκόβρυσης. Πρόκειται για ένα καινούριο γήπεδο, με χωρητικότητα περίπου 5.000 θεατών και όλες τις ανέσεις. Συν τοις άλλοις, δεν περιλαμβάνει κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες, αλλά μόνο δύο μεγάλες κερκίδες πλευρικά, κάτι που εξυπηρετεί στο διαχωρισμό των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ υπάρχουν και δύο ξεχωριστές είσοδοι προς το γήπεδο, που θα βοηθήσει το έργο της αστυνομίας για την ομαλή προσέλευση και αποχώρησή τους.



Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω γήπεδο έχει «εμπειρία» φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, καθώς το καλοκαίρι φιλοξένησε το τουρνουά του World League Βόλεϊ με τη συμμετοχή Ελλάδας, Πουέρτο Ρίκο, Καζακστάν και Κινεζικής Ταϊπέι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν