Ισχυρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει αυτός τον αριστερό μπακ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ έβαλε ο Εμάνουελ Ινσούα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Πέρα από τον Αντόνιο Λούνα, η «Ένωση» εξετάζει δύο ακόμη περιπτώσεις για αυτή τη θέση και ένας εξ αυτών είναι ο Αργεντινός που αποχώρησε μετά από μια τριετία από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλέον είναι το μεγάλο φαβορί.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον αδερφό και ατζέντη του 29χρονου άσου και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι την αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα να υπάρχουν εξελίξεις.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Ινσούα αποτελεί μια σίγουρη λύση, με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έψαχνε η ομάδα για τη θέση του αριστερού μπακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Ρενάτο Σάντσες άλλαξε ατζέντη και επιστρέφει στην Παρί»

«Η θέση σου είναι εδώ»: Από 21/5 τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού - Προσιτές τιμές και προτεραιότητα για Βοτανικό

«Ολυμπιακός και άλλοι πέντε για Νταβιτασβίλι - Θέλει 15 εκατ. ευρώ η Σεντ Ετιέν»

Σαββόπουλος: «Οι λόγοι που θα συνεχίσει ο Γρηγορίου στο τιμόνι του Άρη - Ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι»

Τσορμπατζόγλου: «Μια καμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο ερωτηματικό για τις αποφάσεις Σαββίδη»

Καλαμάτα: «Πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, κάποιοι απαξιώνουν τις επιλογές μας - Απαντήσεις στο γήπεδο»

ΠΑΟΚ για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Ημέρα μνήμης και τιμής, είναι χρέος και ευθύνη!»

Σταματέλος: «Περίπλοκο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό - Δεν θέλουν να κάνουν τα ίδια λάθη στον σχεδιασμό»

Κετσετζόγλου: «Το μεταγραφικό πλάνο στην ΑΕΚ, οι 3-4 που είπε ο Νίκολιτς και ο... Γιαννούλης»

Δεσύλλας: «Έχει ξεχωρίσει αλλά δεν έχει κλείσει ο Νέστρουπ – Κοιτάζει κι άλλες 2-3 περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός»

TAGS: A.E.K.