Στο προσκήνιο ο Πάκο Ερέρα για τον Άρη.

Την περίπτωση του 64χρονου τεχνικού φαίνεται ότι εξετάζει πολύ σοβαρά για τον πάγκο των «κίτρινων» ο Θοδωρής Καρυπίδης. Πρόσφατα, υπήρξαν οι πληροφορίες ότι ο πολύπειρος προπονητής είναι στη λίστα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αλλά, πλέον, φαίνεται ότι «παίζει» πολύ δυνατά το όνομά του.

Ωστόσο, πριν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξει ραντεβού του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Σπανό που επανέφερε τον Άρη στη Super League. Η προηγούμενη ομάδα του Ερέρα ήταν η Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου βρέθηκε από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο.

Είναι προπονητής από το 1992 και μεταξύ άλλων έχει κάτσει στον πάγκο των Θέλτα, Λας Πάλμας, Σαραγόσα, Νουμάνθια (δις) και Βαγιαδολίδ, ενώ ήταν και στο τεχνικό τιμ της Λίβερπουλ από το 2004 έως το 2006.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

TAGS: Άρης