Μάσιμο Καρέρα, ο αντι-Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;

Γρήγορα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση προπονητή στον «δικέφαλο του Βορρά» μετά το σοκ με την αιφνίδια αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, που ετοιμάζεται για την Αλ Χιλάλ.

Στη Ρωσία κάνουν λόγο από το μεσημέρι για τον πρώην προπονητή της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα και φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για τον Ιταλό τεχνικό, όπως ανέφερε ο Γιώργος Ζαχαριάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι φαβορί ή ότι βρίσκεται προ των πυλών, αλλά «παίζει» δυνατά η περίπτωσή του.

Παράλληλα, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο και τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα. Το «παρών» έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει να «τρέξει» τον ΠΑΟΚ ως υπηρεσιακός τεχνικός στο πρόσφατο παρελθόν. Πάντως, ουσιαστικά ο παλαίμαχος εξτρέμ δεν έχει πάψει ποτέ να συνεργάζεται με τον σύλλογο και μπορεί η παρουσία του να μην σημαίνει πολλά ή τέλος πάντων να μην… αποκαλύπτει κάποια εξέλιξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.