Πολύ ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό!

Παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία του από τη γαστρεντερίτιδα που έπαθε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Κεστούτις Κεμζούρα για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Από ‘κει και πέρα, κανονικά στην «ερυθρόλευκη» δωδεκάδα θα είναι και οι Όγκουστιν Ρούμπιτ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που είχαν τα ίδια συμπτώματα, όπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες Τέιλορ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ.

Στον αντίποδα, εκτός θα είναι ο τραυματίας Κώστας Παπανικολάου, ο Ίθαν Χαπ, αλλά και ο φευγάτος Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Πάντερ, Ρότσεστι, Πολ, Κόνιαρης, Σπανούλης, Τσέρι, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοβ, Πρίντεζης, Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ, Ριντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Χολμς, η 12άδα του Αταμάν με τον Ερυθρό Αστέρα και το θέμα των ψηλών»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στοιχειωδώς σοβαρός απέναντι στην Μπασκόνια»

Γουόρντ: «Κάθε αγώνας είναι κρίσιμος - Να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις μας»

Το σόου του Φουρνιέ και το πάρτι των παικτών με τον κόσμο στο ΣΕΦ, μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού

Επική απάντηση της Μονακό στο τρολάρισμα της Παρί με… ερώτηση στο ChatGPT

Γκαλμπιάτι: «Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει εξαιρετικά, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο»

Ομπράντοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πώς να παίζουν μεγάλα παιχνίδια, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες»

Τζόουνς: «Να είμαστε ο εαυτός μας κόντρα στην Μπασκόνια - Μου αρέσει το φαγητό στην Ελλάδα»

Μπαρτζώκας: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο - Το ρόστερ είναι πιο γεμάτο από ποτέ»

Στο Σαράγεβο το Ντουμπάι-Παναθηναϊκός