Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ ψάχνουν ακόμα έναν επιθετικό, όπως ακριβώς και ο Παναθηναϊκός, μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ και του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Στις δύο ομάδες έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες για την επίθεση, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και Χούλιο Ταβάρες που παίζει στη Ντιζόν.

Στον Παναθηναϊκό, έχουν προσθέσει το όνομά του στη μεταγραφική λίστα, ενώ ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει διερευνηθεί και φαίνεται σύμφωνα με τη «Live Sport» πως έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Από την άλλη, το όνομά του, σύμφωνα με τη «Sportday», «παίζει» και για την ΑΕΚ, που ψάχνει ακόμα έναν παίκτη για την επίθεση, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Ο παίκτης άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ με την πλευρά του υπήρξαν και επαφές, για να διαπιστωθεί ότι μπορεί να ξεπεραστεό το οικονομικό εμπόδιο της Ντιζόν η οποία αξιώνει 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τη «Sportday» η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, μόνο αν η γαλλική ομάδα χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»