Ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο δέχθηκε ο Μπράουν Ιντέγε, την ώρα που πετύχαινε το έκτο γκολ του Ολυμπιακού και τρίτο προσωπικό στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Βέροια στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού τρόμαξε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, καθώς ο διεθνής άσος… εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας για να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, χθεσινοβραδινές πληροφορίες υποστήριζαν πως το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ανησυχεί για την κατάσταση του 27χρονου παίκτη, ο οποίος μάλλον θα τα καταφέρει και θα προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η κατάσταση του Ιντέγε θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, για ενοχλήσεις παραπονέθηκε και ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ μίλησε δύο φορές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Πάουλο Μπέντο και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Ρέτσο, με την συμπλήρωση 60 λεπτά αγώνων.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά κουρασμένος μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και έτσι έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή αναμέτρηση. Ο Τρικαλινός άσος αναμένεται να παίξει κανονικά την Πέμπτη και για αυτό τον λόγο έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα μετά τη λήξη του αγώνα, ανεβάζοντας στροφές για το παιχνίδι με τους Ελβετούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας