Στο… κάδρο για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους» ο 34χρονος σέντερ έπειτα από έναν χρόνο, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας από το 2015 έως το 2018 και μάλιστα ήταν μέλος της όταν κατέκτησε το BCL και το Κύπελλο.

Η περίπτωσή του είναι στα υπόψιν για την Ένωση, καθώς τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, όσο και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Επιπλέον, το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήρθε με ωραίο τρόπο.

«Για μας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας», ανέφερε η ΚΑΕ πριν από έναν χρόνο όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και έκανε 25 ματς, με 11.2 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 0.4 τάπες και 0.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

TAGS: A.E.K.