Μόνο μία θέση «παίζεται» για την Skoda Ξάνθη για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει αποφασίσει αν θα ξεκινήσει από την αρχή της αναμέτρησης τον Τζουλιάν ντε Γκουζμάν.

Ο Καναδός χαφ προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι και είναι λίγο κουρασμένος, όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχώρησε χθες για την Αθήνα και είναι πιθανό να αγωνιστεί.

Αν τελικά ο προπονητής της ακριτικής ομάδας αποφασίσει να βάλει στη θέση του έναν πιο ξεκούραστο παίκτη, τότε επικρατέστερος παρτενέρ του Ντιέ στα αμυντικά χαφ είναι ο Φλίσκας.

Την εστία των Ακριτών θα υπερασπιστεί ο Τσέμα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μπέρτο, Γούτα, Βάλλα και Παΐτο.

Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Ντιέ και Ντου Γκούζμαν (ή Φλίσκας), ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαρσελίνιο, Μάνταλος και Μαρέν. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σολάρι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Χοσέμι, Σουάρες, Βασιλακάκης, Κάλβο, Ράνος και Μπαρέττας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Ξάνθη