Ο περυσινός MVP του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» της φετινής αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή (23/8, 21:30). Ο Αργεντινός άσος ανέβασε ρυθμούς σήμερα, αλλά έκανε ξανά ατομικό.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Μπεσίκτας και υπολογίζεται για την πρεμιέρα.
Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε πάνω στην τακτική, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την πίεση προς τον αντίπαλο.

Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη