Τον συμπαίκτη, δάσκαλο και φίλο Ανδρέα Σταματιάδη αποχαιρέτησε, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» πενθεί τον χαμό μίας από τις πιο διαχρονικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου, με προσφορά ως ποδοσφαιριστής, για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αποχαιρετά με οδύνη και θλίψη, αλλά και με αισθήματα αγάπης και σεβασμού την τεράστια μορφή της ιστορίας του συλλόγου μας που έφυγε για πάντα σήμερα το πρωί.

Ο Ανδρέας Σταματιάδης υπήρξε για όλους εμάς συμπαίκτης, δάσκαλος, φίλος, εμπνευστής, καθοδηγητής. Ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και που ευτύχησε να φορέσει σε όλη του την καριέρα μόνο την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μία προσωπικότητα που ακτινοβολούσε ήθος, ευγένεια και σοφία.

Ο αγαπημένος μας Ανδρέας ταξίδευσε για πάντα και η ΑΕΚ θρηνεί. Πάει να βρει την αγαπημένη του Ελένη και αφήνει πίσω το Δημήτρη και τον Κώστα να εκπροσωπούν αυτή την υπέροχη οικογένεια που όσοι τη γνωρίσαμε, τη λατρέψαμε.

Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Ανδρέα. Όσα μας δίδαξες και όσα μας άφησες παρακαταθήκη, θα είναι ιερά, ακριβά και αιώνια!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: A.E.K.