Η χώρα μας έχει μεγάλη παράδοση στην απόσταξη των υπολειμμάτων της οινοποίησης που κατά κύριο λόγο είναι τα υγρά στέμφυλα, δηλαδή οι φλούδες των σταφυλιών. Το απόσταγμα που προκύπτει είναι γνωστό ως τσίπουρο, ρακή ή τσικουδιά για τους κρητικούς. Πώς όμως φθάνουμε στην παλαιωμένη εκδοχή του, στις γεύσεις που μας χαρίζει και με ποιους τρόπους μπορούμε να το απολαμβάνουμε;

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Παλαιωμένο τσίπουρο: Το απόσταγμα που μπορεί να ανταγωνιστεί ένα καλό κονιάκ ή ουίσκι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube