Το μυαλό όλων βρίσκεται στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Μίτσελ είδε σε ακόμη μία προπόνηση τους Γιάννη Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός είχε προφυλάξει τους δύο διεθνείς στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα με το «τριφύλλι» στο Καραϊσκάκη.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μάρκο Πάντελιτς. Από την πλευρά του, ο Ντρίσα Ντιακιτέ ένιωσε ήπιες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός προπόνησης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του Ολυμπιακό έριξαν το βάρος στη γρήγορη ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και μέσω του διπλού που έπαιξαν (σε μικρό χώρο).

Αύριο οι Πειραιώτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν την Τετάρτη το πρωί (στις 10:30) στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»