Όσο… ζει ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ. Με γκολ του Γιαννιώτα λίγο πριν το φινάλε, οι Κύπριοι έχασαν με 3-2 από τη Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Η Μπιλμπάο είχε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα, έκανε τη μία φάση μετά την άλλη αλλά ο Βάτερμαν κρατούσε το μηδέν. Και ξαφνικά, ο ΑΠΟΕΛ σόκαρε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Εφραίμ έφυγε στην κόντρα και με τρομερή πλασεδάρα έγραψε το 1-0, με όλο τον πάγκο να… μπουκάρει μέσα! Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεσα καθώς μετά το σουτ του Μπαλενθιάγκα, η μπάλα βρήκε στον Μερκή και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας δευτερόλεπτα μετά το 1-1 για την Αθλέτικ!

Η ομάδα του Βαλβέρδε μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη, πίεσε για το γκολ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αντούριθ στο 61’ μετά από ασίστ του Μουνιαΐν έγραψε το 2-1, για να έρθει έντεκα λεπτά μετά ο Γουίλιαμς με κεφαλιά να σκοράρει και αυτός. Ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα στο 89ο λεπτό, έγραψε το τελικό 3-2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

Πελεγκρίνι ενόψει Παναθηναϊκού: «Να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη και να νικήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!